Nieuwjaarsetentje 19/01

Om het nieuwe jaar in te zetten, nodigen we jullie allen graag uit
op een gezellig etentje. Deze avond gaat door in het Broederklooster te Vivenkapelle vanaf 20u00. Naast een lekkere aperitief genieten we samen van een vleesje op de gourmet!
Voor deze avond vragen wij een kleine financiële bijdrage van 12 euro per persoon (betaling ter plaatse). Door jullie aanwezigheid voor donderdag 11 januari bij Gillian Van Kerrebroeck te bevestigen (0494/ 30 59 85), zijn jullie ingeschreven (verplicht)
voor deze avond.
Om deze avond een extra ‘touch’ te geven, willen we graag een kerstboompluk organiseren. Dit houdt in dat jullie een klein cadeautje (ter waarde van 5 euro) kopen waarbij we deze cadeaus allemaal onder de kerstboom leggen. We rekenen erop
dat iedereen zijn best doet om een cadeautje mee te brengen. We klinken alvast op een onvergetelijk KLJ jaar!