Stoverijfestijn 26/03

Ook dit jaar organiseren we het Stoverijfestijn, deze keer op vrijdag 26 maart! Dit jaar zal het iets anders zijn dan andere jaren namelijk vanuit je eigen huis! Wij zorgen voor lekkere stoofvlees, frietjes, appelmoes en dessert. Voor de sfeer moeten jullie zelf zorgen!

De porties stoofvlees, frietjes, appelmoes en dessert verkopen we in porties van 2 personen voor slechts €25. Deze kunnen jullie dan komen afhalen in ons KLJ lokaal (vissersstraat 2c, 8340 Moerkerke) tussen 17u en 20u.Bestellen kan door een bericht te sturen/bellen naar Selina Van Canneyt (0479 08 27 60) en door over te schrijven op BE14 7381 1207 0283 met mededeling: naam + aantal porties. Inschrijven kan tot en met woensdag 24 maart. Bestel op tijd! (Er wordt geen cash ontvangen ter plaatse door de geldende maatregelen)

Bij afhaling: hou afstand, een mondmasker is verplicht en blijf niet plakken! Samen maken we er het beste van! Alvast bedankt voor uw steun!

Gezonde groetjes
KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle